TINTAPATRON, toner Epson Canon HP Xerox nyomtatókhoz
Tintapatron és toner Brother nyomtatókhozTintapatron és toner Canon nyomtatókhozTintapatron és toner Epson nyomtatókhozTintapatron és toner HP nyomtatókhozTintapatron és toner Kyocera nyomtatókhoz
Tintapatron és toner Lexmark nyomtatókhozTintapatron és toner Minolta nyomtatókhozTintapatron és toner OKI nyomtatókhozTintapatron és toner Philips nyomtatókhozTintapatron és toner Samsung nyomtatókhoz
E-Mail cím:
Jelszó:
  Főoldal » Katalógus » Tudástár - blog » A Hp 302 patron Tintapatron és toner kereső  |  Vásárlói tájékoztató  |  Regisztráció  | 
Nyomtató alapján

Brother

Canon

Epson

HP

Kyocera

Lexmark

Minolta

OKI

Philips

Samsung

Xerox
Kategóriák
Festékszalagok 


TINTAPATRONOK 


TONEREK 


Nyomtatópapír, fotópapír


Eredeti patronok 


FAX kellékek, filmek 


NYOMTATÓK 


IRODATECHNIKA 


Kábelek, vezetékek 


Szerszámok, műszerek 
INFORMÁCIÓK
Kapcsolat - Ügyfélszolgálat

Gyakori kérdések
Használat egyszerűen
Adatkezelési tájékoztató
Bankkártyás fizetési tájékoztató
Szállítás és garancia
Vásárlói tájékoztató
Viszonteladóknak
Híreink
Hogyan készítsünk h?t?mágnest?
Hogyan készítsünk mágneses névjegykártyát?
Hogyan nyomtassunk pólóra, szövetre?
Nyomtató beállítása fotópapírhoz
A Hp 302 patron

2021-07-13 - Kategória: Tippek-trükkök

Ez a Hp nyomtatóba való festékpatron is megkapta a gyártótól az egyedi típusjelet amit a 302 szám jelképez. De mi is pontosan ez a patron?

 Ha egyszerűen rákeresünk a „hp 302 patron”   kifejezésre a tonerkereso oldalon, akkor azonnal látható, hogy több termék is megjelenik a találati listán. Látható, hogy van belőle fekete és színes van XL ami a nagyobb festékmennyiségre utal, és létezik eredeti hp, valamint utángyártott festékpatron is.

  A 302 egy könnyen megjegyezhető egyszerűsített jelölés, amely több azonos csoportba tartozó nyomtatótípusokhoz való nyomtatókellékeket hivatott jelölni, de minden termék kapott egy teljesen egyedi cikkszámot, ami alapján teljes egészében megkülönböztethető minden más hp festékpatrontól. Melyek ezek a cikkszámok?

hp 302 fekete patron

Fekete patron: F6U66AE amely a gyári adatok szerint max 5%-os lefedettség (ami valljuk be nem túl sok) mellett mindössze 190 oldal kinyomtatására elegendő tintát tartalmaz. Társa a F6U68AE nem túl beszédes cikkszámú nagykapcitású XL változat már 480 oldalt rejthet magában. 

Képen: hp 302 színes utángyártott patron

Színes patronok esetén az előbbieket követve F6U65AE normál változat 165 oldal, XL színes változat F6U67AE kóddal már 300 oldal. Az utángyártott patronokat végignézve pedig azt láthatjuk, hogy lényeges kedvezőbb áron kizárólag csak XL vagyis extra mennyiségű tintát tartalmazó nagykapacitású patronok elérhetőek minőségi garanciával. 

Ezek a patronok, számos hp nyomtatótípushoz használhatóak, azokat itt most külön nem sorolom fel, mindegyik elérhető a termékek részletes leírásánál. 

Hogyan rendelheti meg a saját nyomtatójába való >> hp 302 patront<<? Az előbbi linkre kattintva, vagy az ezen az oldalon lévő keresőben megadva a saját nyomtatótípusát azonnal arra oldalra jut, ahol mindezeket a termékeket megnézheti és meg is rendelheti gyors kiszállítással. Minden termék saját raktárban vagy üzletünkben van, így nálunk nem kell még arra is várnia, hogy beszerezzük, még lehetőség szerint még aznap csomagoljuk, hogy másnap megkapja. Rendelje meg most!

Címkék
tintapatron, toner, nyomtató, nyomtatás, 1, utángyártott toner, eredeti toner, lézernyomtató, tintasugaras nyomtató, eredeti tintapatron, chip, 5% lefedettseg, nyomtatható oldalszám, beszáradás, mágnespapír, kreatív ötlet, szaküzlet, , személyes átvétel, Budapest üzlet, firmware
194678322. oldalletöltés
Copyright © 2004-2016 Chaboy from Gigacity Powered by osC