TINTAPATRON, toner Epson Canon HP Xerox nyomtatókhoz
Tintapatron és toner Brother nyomtatókhozTintapatron és toner Canon nyomtatókhozTintapatron és toner Epson nyomtatókhozTintapatron és toner HP nyomtatókhozTintapatron és toner Kyocera nyomtatókhoz
Tintapatron és toner Lexmark nyomtatókhozTintapatron és toner Minolta nyomtatókhozTintapatron és toner OKI nyomtatókhozTintapatron és toner Philips nyomtatókhozTintapatron és toner Samsung nyomtatókhoz
E-Mail cím:
Jelszó:
  Főoldal » Katalógus » Tudástár - blog » Miért csak eredeti tonert vagy patront talál nyomtatójához? Tintapatron és toner kereső  |  Vásárlói tájékoztató  |  Regisztráció  | 
Nyomtató alapján

Brother

Canon

Epson

HP

Kyocera

Lexmark

Minolta

OKI

Philips

Samsung

Xerox
Kategóriák
Festékszalagok 


TINTAPATRONOK 


TONEREK 


Nyomtatópapír, fotópapír


Eredeti patronok 


FAX kellékek, filmek 


NYOMTATÓK 


IRODATECHNIKA 


Kábelek, vezetékek 


Szerszámok, műszerek 
INFORMÁCIÓK
Kapcsolat - Ügyfélszolgálat

Gyakori kérdések
Használat egyszerűen
Adatkezelési tájékoztató
Bankkártyás fizetési tájékoztató
Szállítás és garancia
Vásárlói tájékoztató
Viszonteladóknak
Híreink
Hogyan készítsünk h?t?mágnest?
Hogyan készítsünk mágneses névjegykártyát?
Hogyan nyomtassunk pólóra, szövetre?
Nyomtató beállítása fotópapírhoz
Miért csak eredeti tonert vagy patront talál nyomtatójához?

2013-07-03 - Kategória: Tudástár

 Annak, hogy egyes nyomtatótípusokhoz még csak eredeti tonert forgalmazunk, s nem tartunk utángyártott nyomtatókelléket több oka lehet, nézzünk sorban:

 1. Egyik lehetséges oka, hogy a piacon még nem található utángyártott kellék az adott nyomtatóhoz.
Ez a legújabb nyomtatótípusoknál fordulhat elő, ahol maga a készülék még annyira új, hogy az utángyártó cégek még nem kezdték meg a sorozatgyártást.
Általában már egy új nyomtató vagy újabb típusú toner másnapján képesek lennének az utángyártók a saját változataik előállítására, de ezt mégsem tudják megtenni. A legtöbb esetben nem magával a tonertesttel vagy a bele kerülő porral van a probléma, mert az nagyon könnyen reprodukálható hasonló minőségben (pontosan ugyanolyat senki nem tud gyártani, csak ha ellopják a receptúrát). A fő nehézséget nyomtatógyártók által beépített utánygártott és töltött tonerek elleni „védelmi rendszer„ áttörése jelenti, amely több szinten is jelen van.

Az egyik ilyen védelem a speciális chip, amely egyre bonyolultabb megoldásokat tartalmaz. Erről korábban már írtunk cikket "Miért van chip a mai tonereken és patronokon?" címmel ami itt érhető el. A nyomtató belső szoftvere és a driver ami a számítógépre kerül és biztosítja a kapcsolatot az Ön számítógépe és a nyomtató között folyamatosan frissül, mindig újabb és újabb védelmi elemeket tartalmaz amit szintén „át kell törni”. A folyamat nem egyszerű, mert állandó verseny dúl. Az OEM vagyis eredeti gyártók próbáljék védeni a piacukat az egyre nehezebben áttörhető megoldásaikkal míg az utángyártott tonereket gyártó cégek próbálják mihamarabb utolérni őket. A chipek gyártására és fejlesztésére is teljesen külön üzletág épült.

2. A második ok, amiért nem talált kínálatunkban utángyártott tonert vagy patront a készülékéhez az hogy nem található megfelelő minőségű üzletpolitikánkban keresendő: Mindaddig nem kezdjük meg egy új termék forgalmazását, amíg meg nem győződtünk arról, hogy az valóban megfelelő minőségű és valóban jól fog működni az Ön nyomtatójában is, mert miért venne meg egy olyan terméket ami nem nyújtja azt, amit elvárna tőle?

Természetesen, amint megfelelő minőségűnek találjuk az utángyártott tonert vagy patront, akkor helyezzük el a kínálatunkban, így Ön is biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni az utángyártott termékben és problémák nélkül tud majd nyomtatni.

Használja a tonerkeresőt és ellenőrizze, az Ön nyomtatójához van-e már kedvezőbb árú nyomtatókellék.

Címkék: | eredeti tintapatron | eredeti toner | utángyártott toner |

Címkék
tintapatron, toner, nyomtató, nyomtatás, 1, utángyártott toner, eredeti toner, lézernyomtató, tintasugaras nyomtató, eredeti tintapatron, chip, 5% lefedettseg, nyomtatható oldalszám, beszáradás, mágnespapír, kreatív ötlet, szaküzlet, , személyes átvétel, Budapest üzlet, firmware
121783660. oldalletöltés
Copyright © 2004-2016 Chaboy from Gigacity Powered by osC